Wednesday, July 11, 2012

Masa makin suntuk

Aku fikir aku ada banyak masa lagi, so boleh buat kerja slow-slow. Tapi bila dah discuss semua benda dengan supervisor tadi, dia menyedarkan aku yang sebenarnya masa aku makin suntuk. Aku dah tak banyak masa lagi. There s only few months to gooo! Few months lagi, kejap je masa berlalu. Risau, sempat ke projek ni siap. Berjaya ke benda yang aku buat ni? 

Setelah di tambah di tolak semua, aku dapat lebih kurang RM25k untuk projek ni. Woo banyak jugak. Great pay always comes with great responsibility, Remember that. Tapi bila dah di bahagi-bahagikan per month, tak banyak mana pon. Cukup lah untuk sara hidup sendiri. Hihi.




Allahumma yassir walla tu'assir
 
p/s: Mungkin aku patut deactivate fb balik. kan?

2 comments:

sayadankamerasaya said...

deactibet je....

jangan buang masa

kool keh..
:)

cikbelang said...

hehe, itu laa..rsa nk deactivate je, nk fokus..kononnyaa :)