Sunday, January 29, 2012

Jalan-Jalan Sekitar UTM!

"Once trust has been broken, it's broken. It may grow back a bit, but it'll never be the same"

2012, Tahun ke-6 bersama UTM. pheww! Jom jenjalan di pelusuk UTM tengok apa yg ada. After late lunch, kitorang bertiga pegi la ronda-ronda kawasan UTM.


here we gooo! Balai Cerap UTM, nun jauh diatas 'gunung', masuk hutan belukan semua, jalan macam jalan ke Cameron Highland #tipuje.


model tak rasmi


muka tahan panas =>


aku suka gambar ni!


Act dari balai cerap ni, boleh nampak satu UTM, tapi camera phone aku tak berapa nak power, so inilah hasilnya. Masjid tu kat tengah-tengah UTM.


Sebelah Balai Cerap tu ada ladang kelapa sawit


wow! he 's coming. eh he? HAHA.




Bila dah makin dekat, kitorang semua terus lari masuk kereta. takut woo!
Silap hari bulan dia serang ke.


Dah jom turun dari balai cerap. setakat ni baru dua kali je pegi sini.


Dalam perjalanan turun


Then ternampak a group with person dengan baju-sekolah-like ni. Dorang tengah buat latihan untuk Palapes Laut.


Kolej Tun Dr Ismail aka KTDI, cantik plak cat colour ni macam over-the-sea je.


aduh. apesal kusam je fakulti aku ni? HAHA.




Fakulti Kejuteraan Petroleum


Fakulti banyak K, FSKKKSA.


Then, ke Fakulti Kejuruteraan Mekanikal, FKM.




Makmal Aeronautik. Kapal terbang zaman bila ni?




Another kapal terbangs kat aeronautik ni




Jet pejuang






Aku sebenarnya nak panjat tangga tu, nak naik atas tp budak berdua tu dah tarik-tarik dah. bahaya!

Ok sudah, lets move.


Institut Voltan Arus Tinggi, Fakulti Elektrik, kot. #lupa.



Last stop Marine, dalam Fakulti Kej Mekanikal lg. Tapi kawasan sini tak best pung. hik. Habis sudah pengembaraan sejam. chow!

1 comment:

Anonymous said...

Jom cuti-cuti unik Terapi Spa & Keluarga Mini Agro-Forestry Aromatherapy Village Cameron Highlands.