Friday, August 10, 2012

Tragedi Hari Ini


 1. Yeay, Tahniah Pandelela sebab berjaya dapatkan pingat kedua Malaysia. Dia dapat Bronze medal. Awal-awal tengok macam dh takde harapan je. First dive dia ranked ke 10, pastu naik cket-cket, bila dah final round tu tup-tup dia ranked first, yg selepas dia tu ada lagi 4 orang. So memang nervous dah, macam ada peluang je dapat Silver/Bronze. Gold memang tak lah sebab point China tu dah jauh. Dan akhirnya Bronze. #London2012 #TeamMalaysia
*happy*

 2. Shaf dah balik Sarawak untuk bercuti hari raya, tinggal lah aku sorang-sorang dalam bilik ni. Malam ni Sari teman, esok lusa tidur lah kau sorang-sorang. Oh sedih. Apesal lah tiket aku lambat sangat. Itu pon masa beli berbulan yg lepas, aku paling risau aku balik paling awal. Sekali, aku lah paling last balik. Memang lah sepatutnya official cuti nya start 17hb kan, so aku beli tiket 14hb, tapi dorang semua balik lagi awal, 9hb, 10hb,11hb. Oh tidakkkk! Nasib baik 13hb pagi-pagi tu aku dh chow ke KL, at least dapatla keluar awal cket dari UTM ni.
JHB-KUL
KUL-TGG

3. Kami adalah penggemar Secret Recipe. So buka puasa harini kitorang bertiga makan kat SR Senai Airport, dah alang-alang tunggu flight Shaf pukul 8.30pm tu, so kitorang berbuka je kat situ. Terasa nikmatnya bila dapat makan Tomyam Koong dia, pheww!

 Sambil menikmati permandangan yang cantik ni. Subhanallah!

4.Kitorang accident kt roundabout depan airport, masa nak ke masjid sebelah McD tu. That stupid driver adalah lelaki. Yes, stupid sebab itu memang salah dia lepas tu boleh pulak lari macam tu je! Kereta sari kemek. Terkejut & Trauma skjp.

p/s : Baju raya tak beli lagi ni. 

1 comment:

doc said...

tomyam kung dia amat pedassss!!