Tuesday, April 17, 2012

The last part

The last part of Medan trip,
Bertolak balik ke KL via AK1351 pukul 8.05 am waktu tempatan. Awal-awal pagi dah bangun bersiap utk ke airport, Polonia Airport. Bila dh pepagi buta tu, aku jadi blur. Passport lupa letak mana! Nak check-in tu dh mengigil gabra fikir passport, nasib baik benda tu ada dalam beg.


Airport tax jangan lupa. Rp75000 je.

The worst thing kt sini is, i've lost my money. Silap sendiri. Ada handbag, rosak cket terus buang. Then semua barang-barang penting letak dalam bagpack, pastu beg tu masuk sekali utk check in. Bag tu bukannya berat pun boleh je kalau nak galas naik kapal terbang, tp saja. Dah ebnda nak jadi. Alang-alang pre-book 20kg luggage, habis semua beg masuk kaunter check-in. Pekerja-pekerja situ bukannya jujur pon, habis selongkar beg kita pastu seronok lah jumpa duit dalam purse. Ringgit Malaysia lagi tu, tukar Rupiah gila banyak kau dapat! Sampai sudah aku terkilan. Duit tu memang simpan awal-awal utk beli tiket balik JB/TRG. Takpe lah, dah takde rezeki. Pandai-pandailah orang yg mengambilnya tu menjawab nanti ye. Kat mana kau nak cari aku mintak maaf ni? * haha..gila kejam*




Airport ni kecik je


Motif? oh ada Malaysia Airlines kat situ. kah kah.





Bye-bye Polonia. Ada rezeki kita jumpa lagi.





Nice view


North Sumatera


Motif : tuan punya jam nk interfrem sekali. The seat supposed to be hers. hiks



Okey sudah selamat sampai Malaysia tanah air tercinta. Alhamdulillah, selamat lah sudah 5D4N trip kami. Self-planning. Next trip ke mana plak? Tunggu #AirAsia buat promotion dulu. Kalau #MAS buat promotion pun macam takde beza je harganya. Passport ada 2 tahun lagi nak expired. Boleh lagi ni satu trip. hiks. Berangan-angan je yg lebih, duitnya takde! kah kah.

1 comment:

Anonymous said...

;p