Sunday, December 11, 2011

akma's engagement


[nampak dia neves time ni hikss]

Congrates Akma!
you are very veryy pretty woo



Dua hari menghabiskan masa kat KL, banyak update story dengan geng Skali-an.
dah makin ramai yang keluar dari Skali,
Na dapat kerja di Xybase Kelana Jaya as software engineer,
Nina dah kerja kat tempat baru as software engineer jgk and dah pregnant maybe around two weeks,
Khai maintain kat Skali..kawen bulan 3, tahun depan,
Fatin n Shida pun kawen tahun depan, bulan 6 and 11 respectively,
Akma pun insyaallah tahun depan, bulan 12.
*semua dah nak kawen, takpe2 dorang semua kakak2 ai, hihi*
congrates lah korang semua.
jelesnya dengan korang!
HAHA


belakang : me, sari, kak akma, kak nina, kak fatin
depan : kak salmi dan kak lina

ni lah geng-geng rapat kat Skali dulu, fira and kak epah je takde, kalau tak dah cukup kuota dah
confirm lagi riuh!

1 comment:

CikAnyss' :O said...

ewahh , congrate !
jom baca .
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/12/kalau-lah-binatang-boleh-bercakap.html