Wednesday, March 30, 2011

my convocation day!

life is all about change.sometimes it's painful.sometimes it's beautiful.but most of the time it's both =p



venue :UTM Skudai
Date : 26-27/3/2011
Bachelor Degree of Comp Science(Industrial Computing),with Honours



buat muka ala-ala comey,hehe.



yeay! sy graduan UTM,


my family~


thanks to tqah,nad and shu for coming,sayang korang,,thanks for the bunga jgk


~wani,ema,shaf,sari,asha~


with wani


gambar lompat-lompat baling topi wajib ada!





photoshoot sehari before the day


Anyway,congratulation to all UTM graduates,'kejayaan hari ini adalah satu permulaan'.
it is a blasting moments that i ever had,alhamdulillah setelah sekian lama im waiting for that,eventhou tak dapat nak pakai medal emas tu,but im glad.
tapi sayang,
ayah tak sempat nak tengok anak dia dengan jubah maroon ni,
this is why banyak kali pikir nak amik gambar studio or not,
sebab taknak rasa kekosongan tu.

_______________________________
sangat penat but worth it la,
pengalaman yg sangat indah,hehe.
i do wish akan dapat pengalaman mcm tu lagi for the next time
insyaallah~

p/s : More picture in fb

3 comments:

Amiera Hilton said...

wahhh. congrats dear! :)

Axieda'great said...

memang belang la blog u
unik tau
huhuhu

cikbelang said...

amiera..thank you ;)

axieda : hehe,i luv belang,tq =p